promovare pe prima pagina google

Cream si Administram Campanii Google Ads

Foloseste Google ADS pentru a face vizibila afacerea ta. Site-ul tau poate fi gasit chiar pe Google, in primele rezultate de cautare pentru produsele si serviciile pe care le oferi. Google este cel mai utilizat motor de cautare din Romania pentru produse si servicii.

Poti fi in fata atunci cand clientii au nevoie de tine.

 

Asa poate aparea reclama ta pe Google!

Campaniile Google ADS iti ofera posibilitatea de a gasi utilizatorii interesati de produsul / serviciul tau si de a iti face site-ul web sau pagina de destinatie mai vizibile. Este un instrument excelent pentru planificarea promovarii, pentru a spori vizibilitatea pe web pentru anumite perioade. In plus, bugetul solicitat pentru o strategie adecvata de comunicare Google Ads este mai mic decat campaniile offline clasice.

Cum abordam campaniile de căutare Google Ads?

In scopul asigurarii succesului campaniilor noastre Google Ads, urmam o metodologie care include:

N

Colectarea datelor referitoare la piata, concurenta, client

N

Cercetarea si analiza cuvintelor cheie

N

Alegerea celor mai reprezentative si relevante cuvinte cheie pentru client

N

Implementarea campaniilor Google Ads

N

Monitorizarea, optimizarea si imbunatatirea campaniei

N

Raportarea

Te punem in legatura directa cu clientii care doresc deja un produs sau un serviciu pe care il oferi.

Cercetare

Inainte de a Incepe, lucram cu tine pentru a obtine o intelegere cuprinzatoare a companiei si a produselor tale. Apoi aruncam o privire asupra campaniilor tale platite, identificand modalităti prin care le putem imbunatati si gasim oportunitati de cuvinte cheie  de care este posibil sa nu profitati.

Strategie

In timp ce alte agentii aplica aceleasi strategii pentru fiecare client, agentia noastra Google Ads considera ca strategiile personalizate sunt mult mai eficiente. De aceea, ne propunem sa ne bazam strategia in jurul obiectivelor tale unice, clientilor vizati si ofertelor de produse.

Configurarea campaniei

Primul nostru obiect de activitate atunci cand va configuram campaniile este sa structuram contul pe grupuri de anunturi, liste de reorientare, fluxuri de produse, cuvinte cheie si cuvinte cheie negative si multe altele. Apoi cream reclame  pentru a atrage publicul tinta, care ii va determina sa urmeze procesul de conversie.

GOOGLE ADS POATE FI MEDIUL PUBLICITAR CEL MAI PUTERNIC PENTRU AFACEREA TA CAND CAMPANIA ESTE CONFIGURATA SI GESTIONATA CORECT.

In calitate de agentie Google Ads, ne straduim sa obtinem campanii performante si sa le optimizam pentru a obtine pozitii mai ridicate si costuri pe achizitie mai ieftine. Echipa noastra de analisti lucreaza la minimizarea cheltuielilor publicitare irosite, selectand cuvinte cheie de inalta calitate, creand o copie de anunturi atragatoare si directionand cu precizie ceea ce este cel mai relevant afacerea ta.

Daca esti in cautarea unui partener solid pentru proiectele tale, ne-ar plăcea sa vorbim!

Completeaza formularul de contact vom reveni cu un raspuns in cel mai scurt timp.

Sunt de acord cu

Acest site este protejat de reCapcha prin Google si se aplica Privacy Policy si Terms of Service .