MENTENANTA SITE-URI WEB

Iti monitorizam site-ul web pentru a ne asigura ca functioneaza corect

Un plan de mentenanta si administrare a site-ului web este un serviciu continuu pentru a menține site-ul actualizat si securizat.

Securitate

Monitorizam amenintarile si atacurile, configuram securitatea pentru a le preveni. Efectuam remedieri de securitate si restauram copiile de rezerva dupa cum este necesar.

Monitorizare

Monitorizam site-ul pentru a ne asigura ca fiecare pagina functioneaza in parametri optimi, de la viteza de incarcare pana la link-uri. Remediem erorile din site.

Actualizari

Actualizam site-ul web atat la nivel de platforma si module. Adaugam continut nou precum imagini, text, pagini, categorii  cu SEO on page inclus.

Backup

Efectuam atat copii de siguranta automate, cat si manuale la un interval de program regulat. Copiile de rezerva vor fi utilizate pentru a restaura site-ul web, daca este necesar.

Continut nou

Adaugam continut nou pe site-ul web ca text, imagini. Cream pagini noi, categorii, sub-categorii. Tot continutul nou adaugat in site-ul web beneficiaza de SEO on page.

Consultanta

Oferim consultanta in modificarea sau adaugarea de continut nou pe site-ul web, astfel incat orice modificare adusa sa fie “SEO friendly” si sa se plieze pe design-ul general.

De ce mentenanta unui site web este importanta?

Site-ul web este o investitie si trebuie tratat cu atentie. Are nevoie de monitorizare, actualizare si optimizare consecvente pentru a performa la nivelul optim. Vei avea nevoie de un plan pentru a aloca timp, bani si abilitati adecvate pentru a il mentine. Un plan de mentenanta si administrare a site-ului web poate oferi afacerii tale asistenta de calitate de care are nevoie pentru a atrage noi clienti.

Preturi mentenanta site-uri web.