Politica de confidentialitate / Protectia datelor

 

Toate datele colectate in cursul vizitelor pe site-ul nostru web sunt prelucrate conform prevederilor legale valabile in statul in care este intretinut acest site, respectiv Romania. Site-ul nostru web poate include legaturi cu alte site-uri al caror continut nu se afla sub controlul nostru, de aceea networds.ro nu isi asuma si nu poate accepta nici un fel de responsabilitate pentru continutul acestor site-uri web.

Ad Networds Solutions se angajeaza sa nu dezvaluie nici o informatie cu privire la vizitele dumneavoastra pe acest site, exceptand situatiile legale.

Colectarea si prelucrarea datelor cu caracter personal

– Cand vizitati site-ul networds.ro, serverul de web poate inregistra numele furnizorului dumneavoastra de servicii internet si site-ul web de pe care ne vizitati. Alte date personale vor fi memorate numai daca sunt oferite voluntar de dumneavoastra, de exemplu, in contextul unei inregistrari, al unui sondaj de opinie, concurs sau in cursul executarii unui contract.

– Cand prin intermediul prezentului site va sunt solicitate informatii, aceasta are ca scop identificarea dumneavoastra sau posibilitatea de a va contacta. Acest lucru este cu atat mai necesar in cazul solicitarii de informatii suplimentare cu privire la ofertele prezente pe site.

Natura informatiilor solicitate se refera in special la date personale (nume, adresa, numere de telefon, adresa de e-mail), modul in care sunt utilizate sau intentioneaza sa fie utilizate serviciilele oferite pe networds.ro, dar poate include si alte informatii aflate in stransa legatura cu utilizarea serviciilor solicitate.

Cu scopul de a raspunde mai bine nevoilor si intrebarilor utilizatorilor site-ului, informatiile solicitate prin intermediul acestui site vor face obiectul unei stocari si prelucrari electronice.

Utilizarea si dezvaluirea datelor personale si specificarea scopului

Datele dumneavoastra vor fi tratate in conformitate cu legislatia actuala privind Protectia Datelor cu Caracter Personal si vor fi utilizate de catre networds.ro in urmatoarele scopuri:

– de marketing direct, respectiv informare prin mesaje transmise prin e-mail sau telefon cu privire la produse si servicii, promotii, concursuri sau orice alte actiuni de marketing desfasurate de catre networds.ro si de partenerii sai si administrare a bazei de date clienti (consumatori, numai in masura in care persoana vizata si-a exprimat acordul expres si neechivoc pentru prelucrarea e-mail-ului si/sau telefonului in acest scop)

– in scopul prelucrarii solicitarii dumneavoastra, inclusiv pentru asistenta clienti. Ad Networds Solutions se obliga sa nu faca publice datele cu caracter personal transmise de catre dumneavoastra prin intermediul Site-ului si sa nu le dezvaluie catre terte parti, cu exceptia situatiei in care nu se afla intre partenerii agreati in mod expres de catre networds.ro. Intr-o asemenea situatie, Ad Networds Solutions se va asigura ca partenerul colaborator, ales cu atentie, va indeplini cerintele legale cu privire la protectia datelor cu caracter personal.

Informatii pentru vizitatori

Ca utilizator (vizitator) aveti urmatoarele responsabilitati:
– sa furnizati date adevarate, exacte si complete despre dumneavoastra, asa cum este cerut de formularul de inregistrare atunci cand este cazul;
– sa mentineti si innoiti, atunci cand situatia cere, datele de inregistrare pentru a fi adevarate, exacte si complete.
Totodata va asumati obligativitatea de a nu face urmatoarele:
– sa publicati materiale care contin virusi sau alte programe cu intentia de a distruge acest sistem cat si orice sistem sau informatie;
– sa publicati material cu drept de autor, daca nu sunteti autorul sau daca nu aveti permisiunea autorului de a publica materialul respectiv;
– sa publicati materiale obscene, defaimatoare, de amenintare sau rauvoitoare fata de un alt utilizator, persoana fizica sau juridical, materiale ori informatii prohibite de prevederile legale in vigoare;
– sa publicati o imagine sau o afirmatie care contravine normelor legale in vigoare incidente.

Informatiile oferite prin intermediul site-ului

Orice persoana care viziteaza site-ul networds.ro si care ii ofera date sau informatii cu caracter personal prin intermediul acestui site isi manifesta acordul in mod expres si neechivoc pentru urmatoarele:

• prelucrarea acestor date si informatii personale de catre Ad Networds Solutions in vederea efectuarii de studii de piata;
• transmiterii de materiale promotionale specifice operatiunilor de marketing direct, numai in masura in care persoana in cauza si-a exprimat acordul cu privire la primirea unor asemenea informatii, prin bifarea in mod corespunzator a casutei indicate;
• solutionarea de catre networds.ro a cererilor, intrebarilor si reclamatiilor adresate (a se vedea pagina “Contact” din site);
• alte activitati intreprinse de networds.ro si permise de lege, ce nu fac obiectul unei aprobari din partea destinatarului.

Ad Networds Solutions va pastra confidentialitatea acestor informatii.

Modificari ale politicii de confidentialitate

Modificari ale prezentei Politici de Confidentialitate ce vor aparea pe parcurs vor fi publicate in aceasta pagina web fara a va informa anterior.

Aceptarea Politicii de Confidentialitate constituie, in intregime, un acord incheiat intre dumneavoastra si networds.ro in privinta utilizarii site-ului.

Networds.ro isi rezerva dreptul de a revizui si aduce la zi aceste reguli in orice moment, fara o anuntare sau o acceptare prealabila a utilizatorilor.
Daca aveti intrebari cu privire la informatiile cuprinse in aceasta pagina va rugam sa ne scrieti la adresa [email protected].