WebDesign

cream site-uri de prezentare si magazine online in stil

diferit.

website mobile friendly.

Aproximativ 48% din vizitele pe site-uri sunt facute de pe dispozitivele mobile. Pentru o afisare corecta pe device-urile mobile, site-ul web trebuie sa aiba design responsive.

Site-urile create de noi se adapteaza oricarui dispozitiv sau rezolutie si asigura experienta optima vizitatorilor, indiferent ca este accesat de pe telefon, laptop sau tableta.

Toate imaginile, fonturile și alte elemente HTML vor fi scalate corespunzător, maximizând orice dimensiune de ecran are utilizatorul.

design modern.

Indiferent de stilul site-ului web care ar putea fi în prezent relevant, designul web curat și modern este și va fi întotdeauna o tendință.

Spațiul gol, utilizarea inteligentă a culorilor, interfețele ușor de navigat și fonturile lizibile au fost întotdeauna utilizate pentru a realiza cele mai simple și mai frumoase site-uri web.

Succesul oricărui site web depinde în totalitate de modul în care este designul său.

Site-ul dvs. frumos proiectat, care include utilitate și utilitate, determină succesul și nu designul vizual. Deoarece site-ul dvs. este fața afacerii dvs. potentialii clienti vă vor vizita site-ul înainte de a se uita vreodată la magazinul dvs., devine inevitabil să vă proiectați site-ul cu prudență.

Pentru ca nu ne plac jumatatile de masura, iti oferim standard in toate pachetele

Modern&Responsive

Aplicam ultimele standarde in design. Un site web bine conceput este esential pentru succesul prezentei digitale a marcii tale. Este un aspect major al experienței clienților tai – daca cineva vede sau aude ceva despre afacerea ta, primul lor răspuns este să vă caute online.

SEO on page

Optimizam paginilor site-ului pentru a imbunatati prezenta in motorul de cautare al unui site web ai pentru a castiga trafic organic. Pe langă publicarea de continut relevant, de inalta calitate, SEO pe pagina include optimizarea titlurilor, a etichetelor HTML (titlu, meta si antet) si a imaginilor.

Certificat SSL

SSL este esential pentru protejarea site-ului tau web, chiar daca nu gestionează informatii sensibile, cum ar fi cardurile de credit. Ofera confidentialitate, securitate critica si integritate a datelor atat pentru site-urile tale. web, cat si pentru informatiile personale ale utilizatorilor tai.

Securitate

Securitatea este o componenta esentiala pentru protejarea si securizarea site-urilor web si a serverelor. Hackingul este efectuat in mod regulat de scripturi automate scrise pentru a parcurge internetul, in incercarea de a exploata problemele de securitate ale site-urilor web.

Mail@adresa ta

Consumatorii se asteapta ca un email și un nume de domeniu de site sa se potriveasca. O adresa de email personalizata a domeniului te ajuta sa creezi o imagine profesionala si creste credibilitatea companiei tale.

f

Panou de administrare

Panoul de administrare te ajuta sa iti administrezi singur site-ul. Fie ca vrei sa publici un articol, sa modifici o poza sau un text, CMS-ul usureaza aceste actiuni. Daca nu ai timp, poti externaliza la noi administrarea site-ului tau.

Galerie foto

Primul si cel mai evident scop al includerii unei galerii foto pe site-ul tau este afisarea produselor sau serviciilor pe care le oferi. Acesta ofera companiei tale un aer de credibilitate si demonstreaza ca te aflai in spatele calitatii muncii tale.

l

Formular de contact

Un site web fara formular de contact pare intotdeauna incomplet. Personalizam aspectul formularului de contact, il amplasam strategic si il configuram  astfel incat orice mesaj primit sa ajunga direct in email-ul tau.

Oamenii ignora site-uri care ignora oameni.

HAI SA FACEM CEVA NOU
LASA-NE UN MESAJ!

Completeaza formularul de contact vom reveni cun un raspuns in cel mai scurt timp.

Sunt de acord cu