Promovare Online prin campanii Google Ads

Nu conteaza ca businessul tau este la inceput. Ads schimba regulile jocului, dand sanse oricarei firme sa se promoveze pe prima pagina Google.

Vizibilitate online pentru afacerea ta

Cea mai eficienta metoda de promovare online pentru produse si servicii.

Sistem PPC (Plata pe Click)

Cu Google Ads, platesti doar cand cand cei interesati dau click pe reclama si ajung pe site, iar bugetul stabilit in avans se poate ajusta in timp in functie de cererea existenta. Sumele ramase se reporteaza pentru perioada urmatoare.

Cresterea Notorietatii Brand-ului

Prin afisari succesive pe prima pagina Google, brand-ul tau va deveni cunoscut potentialilor clienti si relevant in domeniul respectiv de activitate. Acesta este un beneficiu suplimentar al Ads care nu presupune costuri.

\

Targetare pe cuvinte cheie

Vom seta in campania Ads doar cuvintele si frazele relevante pentru afacerea ta, astfel incat reclama sa poata fi afisata doar celor interesati direct de produsele sau serviciile promovate pe site-ul tau.

T

Vizibil pe Google

Cu Google Ads, setam campania si poti avea site-ul pe prima pagina Google rapid, pentru cuvintele cheie,zona geografica si zilele calendaristice relevante afacerii tale.

Targetare Geografica

Daca produsele sau serviciile sunt destinate unei anumite zone geografice, setam campania in asa fel incat reclama sa apara doar in zonele relevante pentru afacerea ta.

Mai multi clienti

Iti poti face publicitate pe Google –  cel mai utilizat motor de cautare din Romania pentru produse si servicii, dar si pe nenumarate pagini de Internet partenere.

Cu Google Ads Esti la 1 Click Distanta de a Fi Apelat pe Mobil

Reclamele Ads sunt compatibile cu orice tip de device. Prin optiunea “Call Extension” (extensie de apel), numarul tau de telefon va aparea in anunt cu optiunea “Call” in anuntul special creat pentru dispozitivele mobile si vei putea fi contactat rapid, printr-o simpla apasare de buton.

  • In 2017, valoarea cumparaturilor online a depasit 1,8 miliarde euro

  • vanzarile au crescut cu 30% fata de anul 2016

  • romanii cheltuiesc 5 milioane euro pe zi pentru cumparaturi pe internet

Milioane de oameni cauta zilnic produse si servicii pe internet. Pe tine cum te pot gasi?